aXichem bjuder in till kvällseventet ”It’s getting hot” den 30 augusti på Elite Plaza Hotell i Malmö
August 16, 2023
aXichem bjuder in till kvällseventet ”It’s getting hot” den 30 augusti på Elite Plaza Hotell i Malmö
Back

aXichem AB (publ), som utvecklar och marknadsför naturanaloga industrikemikalier, bjuder in till ”It’s getting hot”, ett after work-event om och med aXichem.

Den 30 augusti 2023 kl 18:00 på Elite Plaza Hotel, Gustav Adolfs torg i Malmö möter du representanter från aXichems styrelse och ledning, och tar del av företagets resa hittills och dess planer för framtiden.

Särskilda gäster och talare:

Tim Avila (USA). Tim är en ledande auktoritet inom industrin för kosttillskott och funktionella livsmedel och har 20 års erfarenhet av upptäckt, validering och branding av bioaktiva ingredienser och konsumentprodukter. Han är VD för Systems Bioscience, Inc., ett företag som specialiserat sig på att förse Global Fortune 500-företag med kunskap om affärs- och produktutveckling avseende kosttillskott, naturliga och ekologiska livsmedel samt konsumentprodukter och tjänster. Tims har uppdrag från bland annat Cargill, Nestle, Proctor & Gamble, Coca Cola OCH aXichem.

Edward van den Elsen (Nederländerna). Edward har en Bachelor of Science, med inriktning på djurfoder, från University of Wageningen. Han har haft flera befattningar inom foderindustrin i över 30 år, och har lång erfarenhet av nutrition, produktionsteknik och forskning. Edward är en av grundarna av SolFeed, ett holländskt fodertjänstföretag, som arbetar med avancerade utvecklingsprojekt inom foder och avel. Edward gick med i aXichems styrelse 2022 och tillför teamet värdefull kunskap från foderbranschen.

Registrera dig genom att skicka ett mail till event@axichem.com.

Preliminärt program

18.00 Välkommen till It’s getting hot – Jan Gustavsson, styrelseordförande & Gunilla Savring, Chief IR Officer och styrelseledamot

18:10 aXichem nu och framåt – Torsten Helsing, VD och Erik Lager, CTO

18:30 aXivite: Vägen till framgång – Tim Avila, grundare och VD för Systems Bioscience Inc., och Lucas Altepost, VP, chef för försäljning och marknadsföring

18:50 aXiphen: Industrin behöver det – Edward van den Elsen, medgrundare till SolFeed och styrelseledamot i aXichem

19:10 Paneldiskussion och Q&A – Alla

19:30 Dryck, snacks och trevliga samtal

Välkommen att tillbringa två timmar i sällskap med en av de hetaste spelarna (kanske DET hetaste) inom kosttillskotts- och foderindustrin – aXichem.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 augusti 2023 kl 11:00 CET. 

Kontakt:

Torsten Helsing, VD i aXichem, +46 70 686 33 55. E-post: torsten.helsing@axichem.se

Back