aXichem presenterar sin kraftfulla innovativa ingrediens, aXivite, på Expo West i USA, tillsammans med sin partner SEE Nutrition
March 07, 2023
aXichem presenterar sin kraftfulla innovativa ingrediens, aXivite, på Expo West i USA, tillsammans med sin partner SEE Nutrition
Back

aXichem AB (publ), (aXichem), som utvecklar och marknadsför naturanaloga industrikemikalier, deltar vid Expo West i Anaheim Convention Center i Kalifornien, USA, 7 – 11 mars, 2023, där man presenterar sin innovativa naturanaloga fenylcapsaicinprodukt aXivite® tillsammans med bolagets nordamerikanska partner SEE Nutrition.   

- Expo West är ett utmärkt evenemang för aXichem och en fantastisk möjlighet att visa framgången för vår produkt på den amerikanska marknaden. aXivite har tagits emot väl av såväl producenter som konsumenter och våra senaste nyheter om att aXivite är en del av Hydroxycut, USA:s bäst säljande varumärke inom kosttillskott för viktminskning, har stärkt sin position ytterligare. Att vara en del av erbjudandet hos stora återförsäljare i USA, så som Walmart, Target och GNC visar att aXichem är här för att stanna, säger Lucas Altepost, VP och VP Sales & Marketing, aXichem.

Mer information om aXivite finns i monter #3571 där vi representeras av SEE Nutrition.

Den nordamerikanska marknaden för kosttillskott avsedda för sport och fitness förväntas växa med i snitt drygt 6% under perioden 2021-2026 enligt MordorIntelligence.com. Det som driver tillväxten är en ökad medvetenhet om hälsa och en hälsosam livsstil, men också att fler träningscenter öppnas och att konsumenternas kunskap om kosttillskott har ökat.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 mars 2023 kl 10:30 CET. 

Back