aXichem tecknar avtal med STEFES Ingredients avseende försäljning och distribution av aXivite® i Tyskland
March 20, 2020
aXichem tecknar avtal med STEFES Ingredients avseende försäljning och distribution av aXivite® i Tyskland
Back

aXichem AB (publ), som utvecklar och marknadsför naturanaloga industrikemikalier, har tecknat ett avtal avseende marknadsföring, försäljning och distribution av bolagets produkt aXivite, med tyska företaget STEFES Ingredients. STEFES levererar råvaror för tillverkning av kosttillskott, funktionella livsmedel och drycker. 

 

- Jag är mycket glad över det avtal vi ingått med STEFES Ingredients. STEFES har under lång tid framgångsrikt levererat råvaror inom det marknadsområde där vi vill positionera aXivite. Jag ser fram emot vårt samarbete och är nöjd över att aXichem nu har ännu en distributör i Europa som kan bidra till att nå våra mål för den här marknaden, säger Lucas Altepost, Vice President at aXichem. 

 

Om STEFES Ingredients GmbH leverera råvara för tillverkning av kosttillskott, funktionella livsmedel, nutraceuticals och drycker. Bolaget produktportfölj innehåller också råvaror för kosmetika och kosttillskott avsedda för djur. Läs mer på https://www.stefes.eu/en/

 

Enligt uppgifter från The Association of the European Self-Care Industry (AESGP) erbjuder Tyskland, i egenskap av Europas största marknad för örtbaserade naturläkemedel och den näst största marknaden för kosttillskott, stora möjligheter för producenter av ingredienser. Det finns en ökande efterfrågan på olika typer av hälsofrämjande produkter. Tyska konsumenter söker hälsosamma alternativ när det gäller mat, mediciner och kosmetika tack vare en ökad medvetenhet kring hälsa och välbefinnande hos europeiska konsumenter. 

 

 

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 
den 20 mars 2020 kl 08:30 CET.

Back