aXichems naturanaloga fenylcapsaicin, aXivite, ingår i nytt kosttillskott för sport och träning lanserat av Glaxon i USA
November 16, 2021
aXichems naturanaloga fenylcapsaicin, aXivite, ingår i nytt kosttillskott för sport och träning lanserat av Glaxon i USA
Back

aXichem AB (publ), som utvecklar och marknadsför naturanaloga industrikemikalier, meddelar att amerikanska Glaxon, en ledande leverantör av kosttillskott i segmentet sport, fitness och pre-workout, har lanserat en ny produkt, Slyce V2, där aXivite ingår som aktiv ingrediens. Glaxon ingick nyligen ett strategiskt samarbete med GNC, som är USAs största återförsäljare av kosttillskott, med 4200 butiker över hela landet. Samarbetet med GNC kommer att ge Glaxons aXivite-baserade Slyce 2, tillsammans med övriga Glaxon-produkter, tillgång till ett kraftfullt distributionsmaskineri med möjlighet att nå fler konsumenter snabbare.

– Glaxon står för disruptiv innovation och är en trendskapare inom segmentet kosttillskott för sport och träning. Vi är mycket glada över att aXivite ingår i Glaxons nya Slyce V2 och även nöjda med det fina arbete som vår distributör, Berg Nutrition, gör i USA. Berg har i Glaxon funnit den perfekt partner för vår produkt. Det är en fantastisk utveckling där att allt fler konsumenter nu kommer att få nytta av de goda resultat som aXivite visat avseende fettförbränning, säger Lucas Altepost, Vice President och VP Sales & Marketing på aXichem.

Den nordamerikanska marknaden för kosttillskott avsedda för sport och träning förväntas växa med i genomsnitt drygt 6% under perioden 2021-2026 enligt MordorIntelligence.com. Det som driver tillväxten är en ökad medvetenhet om hälsa och hälsosam livsstil, men också att det öppnas fler träningscentra och att kunskapen hos konsumenterna om kosttillskott blivit större.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande
den 16 november 2021 kl 08:30 CET.

Back