aXichems VD Torsten Helsing presenterar delårsrapport för Q1 2024 i en webbsänd telekonferens
May 17, 2024
aXichems VD Torsten Helsing presenterar delårsrapport för Q1 2024 i en webbsänd telekonferens
Back

aXichem AB (publ), offentliggör sin delårsrapport för första kvartalet 2024 torsdagen den 23 maj 2024. Samma dag klockan 16:00 bjuder bolaget in till en webbsänd telekonferens med VD Torsten Helsing.

Efter konferensen följer en frågestund. Presentationen hålls på svenska. Det går att följa konferensen via dator eller mobila enheter.

För att anmäla dig till webbkonferensen, vänligen registrera dig via följande länk:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_hzpCIbLsSv67v6Urdu5haQ

Antal platser är begränsat så vi rekommenderar att registrera sig i god tid för att vara säkrad en plats.

Telekonferensen och presentationsmaterialet kommer efter avslutad konferens att finnas tillgängligt på bolagets hemsida, aXichem samt på Västra Hamnen Corporate Finance kanal på YouTube.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 maj 2024 kl 13:00 CET. 

Kontakt:

Torsten Helsing, VD i aXichem, +46 70 686 33 55. E-post: torsten.helsing@axichem.se

Om aXichem

aXichem utvecklar, patenterar och marknadsför naturanaloga industrikemikalier, det vill säga syntetiskt framställda substanser som har likartade och jämförbara egenskaper som naturliga substanser. Bolagets första produkt är phenylcapsaicin, som Bolaget kommersialiserar under två varumärken, aXiphen® och aXivite®, som ingrediens i djurfoder respektive kosttillskott. Verksamheten är uppdelad i tre marknadsområden med olika applikationer för phenylcapsaicin: som ingrediens i foder för fjäderfän, så som kyckling och kalkon; som ingrediens i kosttillskott för tarmhälsa, viktkontroll samt sport och träning; samt som ingrediens i kosttillskott för biotillgänglighetsförstärkning av curcumin och melatonin. aXichem är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified advisor för aXichem är Västra Hamnen Corporate Finance AB. Mer information finns på www.axichem.com


 

Back